Aangereden op de fiets?

Auw, je bent aangereden op de fiets en hebt mogelijk letsel of schade aan je fiets. Wie gaat die schade betalen en hoe werkt dit. Je bent niet de enige die hier niet alles vanaf weet. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een jurist die hierin alles weet en voor je kan doen.

De praktijk leert immers dat er altijd wel schade naar aanleiding van een aanrijding is. Of dit nu materiële, letselschade of psychische schade is. In veel gevallen heb je recht op een vergoeding door de veroorzaker.

Wij helpen je graag bij het traject en stellen de veroorzaker aansprakelijk waarna wij je ondersteunen bij het proces dat hierop volgt. Waarbij de verzekeraar van de tegenpartij vaak ook een woord hebt naar aanleiding van de schade.

 

Wij helpen je aansprakelijk stellen.

Het aansprakelijk stellen is niet iets dat je alleen hoeft te doen. Wij kunnen je goed helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Het gaat immers nog wel eens mis bij het aansprakelijk stellen en schade opeisen. Het is daarom heel belangrijk om te weten wat je doet en hoe dit nu eigenlijk werkt.

 

Aansprakelijk stellen kent immers vele haken en ogen. Een daarvan is dat de tegenpartij jouw brief ook echt moet ontvangen. Dit mag niet te ontkennen zijn. Daarnaast Moet er er natuurlijk ook goed bewijs van schade zijn. Je kunt denken aan foto’s of een video. Maar ook getuigen zijn hierin erg belangrijk.

 

Zodat alles goed geregeld is.

Wij zorgen dat alles goed geregeld is en jouw schade verhaald kan worden op de schuldenaar die ervoor aansprakelijk is. Van materiële schade aan de fiets waarmee je het ongeluk gehad hebt tot de schulden aan kleding of letselschade.